Comert online?!? Sau cum sa ne orientam in mlastina, un scurt ghid de utilizare.

Termenii de livrare, disponibilitatea bunurilor, garantie pentru calitate si cine este comerciantul in spatele siteului???

Intrebari la care fiecare dintre noi obligatoriu trebuie sa gaseasca raspunsurile, inainte de a face alegerea sa pentru cumparaturi online.

Uitandu- va la ofertele nenumarate pe site-uri diferite si e-magazine, omul foarte usor se poate simti pierdut intr-o padure, care in urma duce la o decizie gresita, pierderea banilor si dezamagire.

De aceea ne permitem sa Va dam recomandari scurte si clare pentru ce este important cand alegeti partener pentru cumparaturile la care va ganditi :

1. Pretul incepem cu el dar trebuie sa fie clar ca el nu trebuie sa fie mereu unicul motiv pentru cumparaturi. In multe cazuri pretul excesiv de scazut are o explicatie logica , care Dvs ca client trebuie sa cautati si primiti de la comerciantul.
In cazul cel rau, pretul scazut este un semn de o calitate scazuta a produsului, un termen lung si incert de livrare, sau un comerciant incorect care nu plateste taxe si lucreaza dincolo de regurile general acceptate.
In cazul cel bun, ati gasit o soldare, o reducere mare sau produse outlet, de la parteneri(comercianti) corecti. Important in ambele cazuri este sa cautati si sa gasiti informatii suficient de adecvate, care va elimina toate indoilelile in legatura cu alegerea Dvs.
In cazul achizitiilor de bunuri si servicii in afara UE este important sa verificati daca in pretul final anuntat este inclusa TVA si eventual daca nu va fi necesar sa mai achitati alte taxe si taxe vamale la primirea bunului.

2. Modelul de afaceri pe cealalta parte a calculatorului! E- comertul exista prin trei modele de afaceri de baza ale oferirea de bunuri si servicii. Foarte important pentru alegerea Dvs este sa invatati sa recunoasteti aceste modele de comert, chiar daca nu sunt anuntati pe site-ul comerciantului.

- primul tip asa numitul dropshiping cu logistica triunghiulara. Proprietarul siteă-ului nu detine produsul in nici un moment al afacerii, el este doar mediator intre cumparatorul si comerciantul.Dvs comandati pe site-ul lui iar bunul se trimite de la o persoana a treia. Aceasta ascunde unele riscuri, de care trebuie sa stiti. Primulcomerciantul si cat de mult vrea sa fie corect, el niciodata n-o sa vada sau atinga bunul cumparat. Prin urmare promisiunile de calitate, garantiile si potrivirea reala si promita sunt doar o manifestare a buna vointa si dorinta din partea lui, dar un control real din partea lui ar fi foarte dificil de realizat. In al doilea rand termenile si preturile de livrare ar fi mai mari, avand in vedere prezenta unui tert si locatia neclara a comerciantului real. Bineinteles, acest model are si beneficii, care l-au ajutat sa se puna pe piata, si anume posibilitatea de un pret mai scazut. Lipsa de investitii pentru achizitionarea de bunuri in stoc si depozarea, dau o posibilitate a comerciantului sa vanda cu o valoare adaugata mai scazuta, si de acolo si pretul final este mai mic. Atentie! Daca urmarirea multor vanzari la un pret mic, merge impreuna cu lipsa de selectie si control bun , atunci pretul scazut devine o alta problema.

- al doilea tip sunt asa numitele depozite indisponibile sau cumparaturi cu comanda prealabila. Proprietarul site-ului asteapta comanda dupa ce el ia bunul dorit de Dvs de la furnizor. Acest model implica un control mai bun al calitatii de catre comerciant, dar si o livrare mult mai lenta si mai scumpa. De fapt, in acest caz termenul in care produsul va fi la Dvs nu depinde de comerciantul ci de partenerii lui. In acest caz este foarte probabil sa fie solicitata o plata in avans , care necesita folosirea de carduri de credit sau alte metode de plata prin instrumente electronice.

- al treilea model de vanzari electronice se considera standardizat si ascunde cele mai mici riscuri pentru cumparatorul. Cu el se comercializeaza bunuri detinute de comerciantul, disponobile in depozit la el si nu pe ultimul loc faptul ca comerciantul a investit bani pentru achizitionarea lor, dovedeste ca el insusi a crezut in calitatea și oportunitatea lor de revanzare și profit.
Pretul si termenul de livrare la acest model logic sunt cele mai scazute si sigure, iar potrivirea cu calitatea promita este sub controlul al comerciantului.In acest caz 90% din vanzarile sunt realizate prin plata ramburs la livrare, in multe cazuri dupa verificare si proba a bunului, care elimina toate indoieli si riscuri in legatura cu alegerea corecta. Pretul? Pretul probabil va fi putin mai mare in comparatie cu cele doua modele anteriorare, dar cum am spus la inceputul articolului, nu trebuie singurul motiv de cumparare sa fie pretul scazut.

3. Cine este comerciantul?
Aparent Internet-ul nu este un loc unde putem cunoaste toata lumea si totul. De aceea exista reguli general acceptate, pe care comerciantii corecti, le respecta ca sa fie recunoscuti si sa informeze in mod corespunzator utilizatorii lor.
Aici regula este simplaacesti comercianti in care poti avea incredere sunt usor de identificat, dupa numele al domeinului , conform informatiilor din subsolul site-ului sau in paginile pentru noi“ , „contacte sauinformatii“. Si inversacesti care se ascund“, nu folosesc identitatea lor adevarata, creand o impresie in noi ca suntem pe un site anonim, aste foarte probabil sa se dovedeasca incorecti.

De aceea cand va ganditi la cumparaturi online :
-
uitati- va complet pe site-ul si ganditi-va daca ceva va deranjeaza la prima privire.
-
mergeti la subsolul site-ului. Acolo toti comercianti corecti pun numele compania lor, adresa, si numar de telefon, date fiscale si alte informatii. Acolo trebuie sa existe linkuri catre toate paginile majore ale site-ului , inclusiv Pentru noi si Contacte.
-
consultati bara de adrese a browserului dvs. Asigurati-va ca sunteti pe site-ul pe care de fapt doriti, cand verificati daca domeinul este introdus corect. Este posibil ca numele ar fi fost inlocuit de un link incorect sau anunt.
example - https://www.brandsoutlet.ro
- Cerintele moderne de web site exclud lipsa de certificate SSL adica adresa site-ului trebuie obligatoriu sa aiba prefixul https://. Cand exista certificat de siguranta, in bara de adrese automat apareсе un lacat verde in fata adresei de site. Acesta garanteaza ca comunicarea Dvs nu va fi interceptata de terti.
-
Daca mai aveti indolieli despre autenticitatea site-ului si proprietarul lui real, verificati domeinul adica whois referinta de domeniu este o informatie disponibila publicului si ne arata ce domeniu, cand si de care persoana juridica este integistrat.
- Daca luati o decizie sa faceti comanda verificati e-mailurile si actele pentru confirmarea comenzii. Fiti atenti daca e-mailul care ati primit este de la acelas domeniu si daca datele din document se potrivesc cu datele pe care le ati identificat in paragrafele anterioare!

Identificadu-l pe proprietarul site-ului (comerciantul)dupa aceste 6 semne, practic eliminati la 95% posibilitatea pentru a gasi un comerciant fals, phishing site sau unul la care pur si simplu o sa va iau bani si sa nu primiti nimic.

4. Plata si livrare
Pentru termenul si pretul de livrare, cum am explicat deja, este important modelul de afaceri al comerciantul. Fara sa eliminam altele modele, aici o sa ne uitam la ipoteza comertului cu bunuri disponibile la depozitul comerciantului. Nu doar pentru ca il consideram cel mai sigur si defensibil interesul clientilor, ci pentru ca el este cel mai razpandit si considerat un model conventional. Si asa, retineti urmatoarele :

- Daca nu este obligatoriu, nu faceti plata in avans, inainte de livrare. In zilele noastre, in prezenta unei datorii uriase intre companii si lipsa de resurse financiare la uni comercianti este foarte probabil cand faceti plata in avans, pur si simplu sa creditati afacerea lui. Chiar este observata si urmatoarea regularitate – cand platiti in avans pentru un bun primiti servicii mai rele decat daca platiti la livrare lui. Bineinteles sunt comercianti pentru care ultima declaratie nu se aplica.
- Nivelul de serviciile de curierat in Bulgaria au crescut semnificativ in ultimii ani. Cand este vorba de livrari pe teritoriul tari termenul este o zi sau cel mult doua zile pentru localitatile mai mici. Ce inseamna ca, cand se face comanda de la un comercian, care zice ca bunurile sunt la depozitare in Bulgaria, este normal sa asteptati livrarea ziua urmatoare. Un termen mai lung este semn pentru doua chestii modelul de afaceri al comerciantului nu este din acest tip, cum il prezinta sau calitatea serviciilor clientilor si procesarea comenzilor nu este la nivelul cerut.

- Folositi curieri si comercianti care va dau optiunea de VERIFICARE si PROBA, urmarita de PLATA RAMBURS a valoarea coletului. Aceasta este de fapt principalele forte motrice ale dezvoltarii comertului electronic in Bulgaria in acel moment. Chiar daca aceasta realitate nu este in conformitate cu tendintele europene si mondiale, ea ofera suficienta siguranta si garantie pentru alegerea informata a clientului bulgar.

In concluzie, sfatul nostru pentru Dvs si ce noi facem in fiecare zi in munca noastra:
-
vindem doar produse, pe care le avem la noi in depozit;
-
vindem doar produse in care am investit fonduri proprii si dam garantie pentru calitatea, brandul si autencitatea, in conformitate cu descrierea ei.
-
procesam toate intrebari si comenzi Dvs in termen de cateva minute.
-
garantam livrare in termen de o zi lucratoare dupa confirmarea comenzii Dvs.
- solicitam plata de la Dvs dupa verificare si proba a produsul livrat.
-
oriunde pe site-urile noastre, profile pe retelele de socializare, comunicatie prin mail si chaturi se autoidentificam cu numele nostru si dateleBrands Outel, cu semnul nostru si domeniile noastrehttps://brandsoutlet.bg , https://brandsoutlet.ro
- fiecare dintre vanzarile noastre este insotita de documentatie completa, in conformitate cu legislatia bulgara si cu bunele practici general acceptate comanda, primire de marfuri, document fiscal si factura (daca doriti).


 

Roberto Cavalli sunglasses ochelari Lio Jo, rame ochelari Lio Jo дамски слънчеви очила Tom Ford дамски очила Swarowski, дамски рамки за очила Swarowski! FENDI ochelari de soare, FENDI rame pretu ochelari ochelari Chloe слънчеви очила Cavalli Boss orange rame pretu ochelari, boss ochelari de soare ochelari GUESS , GUESS by MARCIANO POLICE - barbati ochelari de soare ochelari de soare FURLA

BrandsOutlet RO